Veelgestelde vragen Uit-jeTent festival!

11 t/m 13 juni 2021

Antwoord op....

Veelgestelde vragen

Over het Uit-jeTent festival

Wanneer vindt het Uit-jeTent Festival plaats?

Het Uit-jeTent festival vindt plaats van vrijdag 11 juni t/m zondag 13 juni 2021.

Met welk doel wordt het Uit-jeTent festival georganiseerd?

Met het Uit-jeTent Festival willen wij laten zien hoe mooi de polder is. Doordat je door de hele polder mag kamperen kan iedereen de unieke plekjes van dit gebied ontdekken.

Door wie wordt het Uit-jeTent festival georganiseerd?

Het Uit-jeTent festival wordt georganiseerd door StEP NOP (Stichting Evenementen en Promotie Noordoostpolder). StEP is een stichting die zich inzet voor de promotie van de Noordoostpolder. De uitvoering van dit evenement is in handen van een grote groep vrijwilligers, die georganiseerd zijn in een bestuur en verschillende commissies

Activiteiten

Welke activiteiten worden er georganiseerd?

Hoe het nu lijkt kunnen er voor Uit-jeTent 2021 geen speciale activiteiten georganiseerd worden. Wel hebben wij de Polder Maps ontwikkeld. Dit is een interactieve kaart waar de kampeerlocaties en verschillende ondernemers op aangegeven staan. Op deze manier kan je je eigen kampeerweekend samenstellen!

Welke activiteiten gaan er dit jaar niet door?

Vanwege Corona is er helaas een streep gezet door vele leuke activiteiten, zoals de kampvuren, vlot bouwen, de haak- en breiworkshop, het zweefvliegen en de verschillende picknicken. Ook zijn er dit jaar geen clusters voor food, creatief en natuur. We gaan er vanuit dat deze activiteiten volgend jaar allemaal wel weer mogelijk zijn.

Wat is er nog meer te doen in de Noordoostpolder?

Kijk op de website van VVV Noordoostpolder wat er nog meer te doen is in de Noordoostpolder. Ook een bezoekje aan Urk is erg leuk. Zie daarvoor de website van Tourist Info Urk.

Is het mogelijk om rondleidingen te krijgen?

Dat is dit jaar i.v.m. Corona helaas niet mogelijk.

Praktische zaken

Welke maatregelen zijn er ivm Covid-19?

Wij willen dat iedereen optimaal kan genieten van het Uit-jeTent festival! Helaas moet dit wel binnen de algemene coronamaatregelen die gelden. Mocht je ergens heen willen tijdens het festival probeer dan drukke plekken te vermeiden. Laten we er samen voor zorgen dat iedereen op een veilige manier kan genieten van een mooi kampeerweekend in de Noordoostpolder!

Verder volgen wij de richtlijnen van het RIVM en willen iedereen vragen zich hier ook aan te houden.
Voor de actuele richtlijnen van het RIVM, klik hier. 

Zijn er fietsen te huur?

Bij de volgende adressen kun je terecht voor het huren van fietsen:

Kan ik ergens souvenirs kopen?

Vanwege Corona worden er dit jaar geen souvenirs verkocht door de organisatie.

Wel zijn er verschillende boerderijwinkels open waar souvenirs uit de polder te vinden zijn. Deze winkels staan uitgelicht op onze Polder Maps. 

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Dit verschilt per kampeerlocatie. Bij het boeken van de locatie wordt aangegeven of het wel of niet mogelijk is om een huisdier mee te nemen.

Is op elke locatie een toilet aanwezig?

Het verschilt per locatie in welke mate er sanitair aanwezig is. Dit wordt duidelijk beschreven in de locatie omschrijving zodat hier geen verwarring over kan ontstaan.