Overnachten op unieke plekken

Boek jouw overnachting!

Tijdens Uit-jeTent kan je overnachten op verschillende unieke en bestaande plekken in de Noordoostpolder. Of je nou van luxe of van basic kamperen houdt, er is keus genoeg. Bij elke locatie lees je de bijzonderheden en aanvullende informatie over de betreffende overnachtingsplek.

De kosten van een overnachting variëren tussen € 12,50- en € 50,- per plek, per nacht (exclusief toeristenbelasting en exclusief/inclusief eventuele voorzieningen zoals stroom en sanitair). De tarieven van de Polder Parels liggen hoger. Je kunt de verschillende dagen die je wilt overnachten los boeken. Zo kun je vanuit verschillende plekken tijdens Uit-jeTent de polder ontdekken. Combineer met leuke activiteiten op unieke plekken!

 

Long stay

Wil je langer blijven dan de uitcheck-tijd van de locatie? Neem dan contact op met jouw locatie voor de mogelijkheden en mogelijk extra kosten.

Unieke Uit-jeTent locaties

Maak je kampeerbeleving nog buitengewoner! Boek je overnachtingen op de Uit-jeTent terreinen.

Gezins- accommodaties

De Noordoostpolder ontdekken met je gezin? Boek dan hier je overnachting.

Bijzondere accommodaties

Tijdens het Uit-jeTent weekend zijn er een aantal zeer speciale kampeerlocaties beschikbaar. Maak er tijdens Uit-jeTent een bijzondere kampeerbeleving van!

Campings

Kamperen doe je op één van de (Uit-jeTent) campings in de Noordoostpolder. Je kunt kiezen uit grote, luxe campings en kleine boerderij- en minicampings.

Camper plaatsen

De Noordoostpolder ontdekken doe je met je camper. Boek je overnachting op onze unieke Uit-jeTent camperplaatsen.

De Noordoostpolder ontdekken vanaf een unieke locatie? Een aantal accommodaties zijn voor Uit-jeTent verkozen als Polder Parel.