Manege Kuinderbos


  

Wanneer
Start: 14-06-2024
Einde: 16-06-2024
Meer informatie

Wandelroute zandsculpturen Kuinderbos

Langs deze wandelroute in het Kuinderbos vind je iets bijzonders: langs de route staan kisten met zandsculpturen. Maak een wandeling langs de zandsculpturen die dit jaar in het teken staan van ‘tijd’. Onderweg staan er ook bordjes met informatie over bomen en struiken. De route gaat over onverharde bospaden. De zandsculpturen zijn te bekijken t/m juni 2024.

Routebeschrijving
De route start aan de Schoterweg ter hoogte van huisnummer 5 in Bant. Parkeren kan langs de Schoterweg bij het begin van de route. Deze is met een bord gemarkeerd. Let op: aan één zijde van de weg geldt een parkeerverbod, zodat het voor passerende automobilisten overzichtelijk en veilig blijft.

De zandsculpturenroute is ca 2,5 km lang en gaat over onverharde bospaden. Honden mogen uitsluitend aangelijnd mee en wandelaars worden verzocht om alleen met hun ogen te kijken, niet met hun handen. Dus geniet van de sculpturen zonder ze aan te raken, dan kunnen er tot halverwege mei 2024 nog veel meer mensen van genieten. Daarna gaan de zandkunstenaars weer aan het werk met de sculpturen van het nieuwe seizoen. Ook dat is mooi om te zien, maar ze zijn dan niet op vaste tijden aan het werk, dus je kunt die twee weken ook de ‘pech’ hebben dat het een boswandeling zonder enige zandsculptureninput wordt…

Er is geen parkeerplaats bij het startpunt. Parkeren kan in de berm in de omgeving. Let op: één zijde van de weg heeft parkeerverbod.

Kosten: Vrij toegankelijk