Adres

Klutenpad 5
8312 PH  Creil

Gepimpte 2-persoons caravan

Op ons kleinschalig akkerbouwbedrijf in Creil kun je nu je kampeermiddel neerzetten in een prachtige boomgaard. De boomgaard staat in een mooie hoek van ons erf waar je zowel naar het zuiden en westen kunt genieten van een prachtig uitzicht over de akkers. Genieten vanuit je luie stoel voor je caravan van de zonsondergang. Of zelfs vanuit de houtgestookte hottub! ’s Ochtends is het genieten van alle vogeltjes die vrolijk zingen. Tevens is onze eigen gepimpte Kip caravan uit 1979 beschikbaar voor 2 personen om in te komen overnachten. De Kip is voorzien van een 2-persoonsbed, zitje, koelkast en luifel. Geheel in stijl aangekleed uiteraard. Op ongeveer 2 km afstand van onze boerderij vind je het mooie wandelgebied Rotterdamse Hoek, waarbij je uiteindelijk ook op de dijk terecht komt voor een prachtig uitzicht.

Hopelijk tot dan!

Remy en Linda

Er lopen 3 katten en 1 hond (labrador) los op het erf. Daarnaast lopen er 2 kippen in een ren, die dagelijks verse eieren leggen.

Ruime speelgelegenheid voor kinderen, waaronder een grote ingegraven trampoline, schommels, glijbaan/speelhuisje, duikelstangen, traptrekkers, skelters, crossfietsen.

Tevens een houtgestookte hottub aanwezig en er is een BBQ beschikbaar.

Let op: Geen toilet/douche aanwezig. Watertappunt is wel aanwezig evenals een stroomvoorziening (wel eigen haspel meenemen)