Adres

Bomenweg 25
8316 PH  Marknesse

Akkerbouwbedrijf Luimes Marknesse
Speciaal tijdens het weekend van Uit je tent zijn mensen bij ons welkom op ons Akkerbouwbedrijf. We hebben een veldje wat grenst aan onze tuin met prachtig uitzicht over het land.

Kom tot rust bij ons op de boerderij, maak een wandeling over het land en geniet van de vrijheid. Kinderen hebben bij ons alle ruimte, samen spelen bij de schommel, trampoline of zandbak. Neem gerust een voetbal of een fiets voor ze mee! Leer meer over de producten die wij telen zoals (poot) aardappelen, uien, wortels, witlof of graan. Neem een kijkje in de schuur of op het land, wij beantwoorden graag jullie vragen! ‘S avonds kunnen wij een grote vuurkorf aansteken, wat is er nou leuker als samen marshmallows eten? Stap overdag op de fiets en geniet van onze mooie polder. Neem een kijkje op Schokland, Netl, of ga iets verder richting de weerribben. Of relax in de hangmat en geniet van een goed boek.

Knuffel en speel met onze dieren. Onze hond (gek op spelen), kat en de kippen lopen los rond. De geitjes staan in de wei maar vinden een beetje aandacht ook zeker leuk! In onze kantine staat koffie en thee gereed voor iedereen. Voel je welkom en geniet!

Groetjes,

Gerwin, Annemarie en Stef Luimes

 

Bijzonderheden:

Toilet aanwezig: Ja

Waterpunt aanwezig: Ja

Stroom aanwezig: ja (zelf haspel meenemen)

Douche aanwezig: nee

Huisdieren toegestaan: nee