De tuin ligt op het Zuiden met een prachtig uitzicht over het platteland!

Bomenweg 20
8305 AW  Emmeloord

Akkerbouwbedrijf Luimes Emmeloord

Hallo! Leuk dat je even komt kijken. In dit weekend verwelkomen wij jou graag op onze heerlijke, rustige, weidse plek op de boerderij aan de Bomenweg. De tuin ligt op het Zuiden met een prachtig uitzicht over het platteland.

We hebben een groot grasveld met een trampoline, schommels, speelhuisje met glijbaan, traptrekker en een skelter. Uiteraard is het ook de ideale plek om lekker een spelletje te spelen, een boek te lezen of een balletje te trappen. Mocht het wat frisser zijn dan kun je warm bij de houtkachel zitten en samen genieten van de rust en misschien wel van een prachtige zonsondergang!

Je kunt hier aangenaam wandelen over het land. En mochten jullie meer willen weten over ons akkerbouwbedrijf vraag het gerust! Wij telen (poot)aardappelen, rode en gele zaaiuien, witlof, wortels en tarwe.

We wonen ongeveer 5 km vanaf Emmeloord. Leuke plekken in de buurt; Schokland, een boerderij waar ze verse melk verkopen en de Weerribben is ook een prachtig natuurgebied om te fietsen of om te wandelen.

Onze honden lopen los op het erf.

 

Misschien tot ziens!

Groetjes, Familie Luimes

 

Let op: Douche is niet aanwezig, toilet wel.