Adres

Leemringweg 33
8317 RD  Kraggenburg

VDB Holiday – Recreatiepark de Voorst

Recreatiepark de Voorst is een veelzijdig recreatiepark met een camping, huurchalets, een groepsaccommodatie en een luxe lodgepark. Gelegen in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het mogelijk hier optimaal onthaasten in rust en ruimte. Recreatiepark de Voorst ligt direct aan de Zwolsevaart waardoor er vele waterrecreatie mogelijkheden zijn. Kanoën, stand up paddling (SUP), vissen, zwemmen of lekker met uw boot het water op, het kan allemaal!

Wilt u lekker actief bezig zijn? Dan biedt het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk in de nabije omgeving vele mogelijkheden. Er zijn verschillende routes verkrijgbaar bij de receptie. Ons park bevindt zich in het mooiste gedeelte van de Noordoostpolder, een prachtig bosrijk gebied voor de echte natuurliefhebber.

Op het camping gedeelte van ons park bevindt zich een heerlijk buitenzwembad met peuterbad dat bij zomerse temperaturen voor verkoeling zorgt. De vele speeltuinen en ons professionele animatieteam zijn een uitstekend vermaak voor de kinderen. Het lodgepark is een nieuw en uniek park. De lodges zijn puur natuur, gebouwd van hele boomstammen, de daken zijn bedekt met sedum. De Lodges staan rondom (speel) eilandjes en een doorwaadbare vijver. In het park zijn inheemse bomen en struiken aangeplant, die een aantal eetbare vruchten dragen, zoals hazelaars, bottelrozen en kruiden. Een pure natuurbeleving!

Direct naast ons park ligt Brasserie de Voorst. Een gezellig familierestaurant met ruime keus aan lunch- en dinergerechten van het a la carte menu. Bij dit restaurant kunt u ook terecht voor de lekkerste pannenkoeken! De brasserie bevat een aantal zalen, ideaal voor feesten en partijen. Aan de achterzijde van de brasserie is een snackcounter te vinden. Het grenst direct aan het Speel- en doepark. Een plek waar kids hun lol op kunnen met alle speeltoestellen.

Unieke plekken in ons gebied zijn; Nationaal Park Weerribben-Wieden, het Hollands Venetië Giethoorn, Werelderfgoed Schokland, het Waterloopbos en de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Recreëren in rust en ruimte? U bent van harte welkom!

Bijzonderheden:

  • Kindvriendelijk: springkussen, vele speeltoestellen, treintje, tafeltennis, zwembad
  • Goede sanitaire voorzieningen en wasserette
  • Fiets-, skelter- en kanoverhuur
  • Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan (€2,50 per nacht)