Vakantiepark 't Urkerbos

Gezellige familiecamping met veel kinderfaciliteiten bij vissersplaats Urk en nabij het IJsselmeer. Op een heerlijke rustige plek, middenin een bos- en natuurrijk decor en vlakbij de vissersplaats Urk en het IJsselmeer ligt Vakantiepark ’t Urkerbos. Hier kunt u nog uren lang wandelen, fietsen of genieten van het strand en van watersport. Vakantiepark ’t Urkerbos is een familiecamping met ruime zon- en schaduwplaatsen. Tevens zijn er enkele speciale verharde camperplaatsen aanwezig (zie camperplaatsen). Op het vakantiepark is veel te doen, zoals zwemmen in het zwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, maar ook de speeltuin en dierenweide is een ideale plaats voor ontspanning.

Bijzonderheden:

  • Verhuur accomodaties
  • Huur trekkershuisjes. Neem hierover contact op met Vakantiepark 't Urkerbos
  • Huisdieren aangelijnd toegestaan. Maximaal twee honden.
  • Broodjesservice aanwezig
  • Vuurschaal of bbq te huur a €5,- per avond

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Vakantiepark 't Urkerbos
Vormtweg 9
8321 NC Urk

Tel: 0527 687775

https://www.urkerbos.nl/
receptie@urkerbos.nl