Vakantiepark Eigen Wijze

Gezinspark Eigen Wijze aan de rand van het Kuinderbos. Vakantiepark Eigen Wijze bestaat uit kampeerplaatsen, 43 vakantiehuisjes en diverse groepsaccommodaties en is te vinden in het noorden van de Noordoostpolder, aan de rand van het Kuinderbos. De kampeerplaatsen liggen rond het voormalige boerenerf. De ondergrond bestaat voornamelijk uit zand. Hierdoor is het terrein ook uitermate geschikt voor caravans en campers. De gasten kunnen gebruik maken van een nieuw sanitairgebouw en de faciliteiten van het vakantiepark.

Bijzonderheden:

Uiteraard is het ook mogelijk een vakantiewoning of een groepsaccommodatie te huren tijdens Uit-jeTent Weekend.

Belangrijk! Tijdens het Uit-jeTent weekend kunnen er ook bruiloftsfeesten plaatsen in de zalen van het vakantiepark. Dit kan voor geluidsoverlast zorgen dus houd hier rekening mee.

Dit weekend zal wel uitermate geschikt zijn voor groepen die ook van een feestje houden!

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Vakantiepark Eigen Wijze
Schoterpad 1
8314 RA Bant

Tel: 0527 261899

https://www.vakantieparkeigenwijze.nl
info@vakantieparkeigenwijze.nl