Tiny house op de dijk - Zuiderkrib

Wij ....... van de Zuiderkrib... Kijkend over de lappen deken van verschillende gewassen, zie je voor de Noordoostpolder zo kenmerkende rechte lijnen. Vanaf de Zwartemeerdijk een prachtig gezicht op de landerijen.

In 2017 heeft de derde generatie het stokje overgenomen en zijn we naast de hoofdactiviteit agrarisch, deze recreatietak begonnen. We zijn een traditionele boerderij op perceel T121met 31 ha. grond om ons heen. Bijzonder en uniek voor de jonge polder. Bijzonder hoor ik je zeggen….?

Best wel!! Je staat hier op de kunstmatige aangelegde leidam de ZuiderKRIB te midden van de oude Zuiderzee; Deze leidam liep van ’t Bakenhuisje van de Genemuiden naar de Oud lichtwachterswoning Oud Kraggenburg. En dat, delen we graag met jou.

Tiny house op de dijk: ‘SLAPEN OP DE DIJK”

Wil jij je ook laten inspireren door deze bijzondere plek die wij koesteren? Boek dan deze micro experience voor een weekend slapen op de dijk.

In samenwerking met Landart Flevoland, vertellen we je het VERHAAL van…..

Slapen op de dijk biedt plek voor max. 2 personen. Beschikt over een droogtoilet en douche. Heeft een vide met een 2 persoons bed en kijkramen naar buiten. Er is een klein keukentje met fornuis en koelkast. Kan je een heerlijk kopje koffie zetten met een percolator en heb je rondom uitzicht. De Tiny wordt verwarmd met vloerverwarming. De reis begint vanaf de parkeerplek op de boerderij, waar de wandeling van 1 km je brengt bij je bestemming. Binnen in het huisje zijn tal van ludieke items die je op bijzondere wijze een stuk lokale historie verteld over de Zuiderkrib.

* Bagage wordt in overleg gebracht

* Een boeren streek ontbijt kan je bij boeken en wordt bezorgd per bakfiets (te boeken via de website van zuiderkrib.nl)

 

SPECIALE UIT-JETENT AANBIEDING!!

Kom jij het hele weekend logeren op deze bijzondere locatie? Dan betaal je de speciale 'Uit-jeTent tarief' van € 300,- incl. btw.*
De prijs per nacht bedraagt € 120,- incl. btw.*

*De prijzen zijn exclusief € 40,- schoonmaakkosten en (optioneel) boeren streekontbijt à € 17,50 p.p. Deze kosten dienen bij aankomst, ter plaatse, te worden voldaan. 

Wil je gebruik maken van het speciale weekendtarief van € 300,-?
Neem dan even contact met ons op zodat we de betaling kunnen aanpassen.
Wil je gebruik maken van het ontbijt?
Dan graag van te voren reserveren via de Zuiderkrib.

Check-in tijd: 14.00 uur
Check-out tijd: 12.00 uur

Boek een overnachting
Met stroomvoorziening
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Tiny house op de dijk - Zuiderkrib
Zwartemeerweg 62
8317 PD Kraggenburg

Tel: 06 30079199

www.zuiderkrib.nl
info@zuiderkrib.nl