Maronesse Wijngaard

Kamperen in de wijngaard. Tussen de druivenranken kunt u genieten van de rust van de Noordoostpolder. De familie Van der Veeken nodigt u van harte uit om te komen kamperen bij hun moderne wijnbedrijf. Een unieke ervaring tijdens dit kampeerweekend. U kunt druiven zien groeien en een wandeling maken tussen de druiven. In de kelder ligt de wijn te rijpen in houten vaten. De wijngaardenier vertelt u alles over het maken van wijn. Natuurlijk kunt u de wijnen ook proeven. De rode, witte, en roséwijnen zijn ook te koop zodat u er thuis van kunt genieten. Tevens is er een bezoekersruimte. De boerderijwinkel is geopend tijdens het Uit-jeTent festival. Wij bieden ook een broodjesservice voor kampeerders. Van harte welkom en tot ziens in onze wijngaard!

Bijzonderheden:

  • Boerderijwinkel
  • Broodjesservice voor kampeerders
  • Jacuzzi aanwezig
  • Leuke activiteiten voor de kinderen

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten. Tijdens het weekend wordt er een wijnproeverij en een gezamenlijke BBQ met muziek georganiseerd.

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Maronesse Wijngaard
Steenwijkerweg 23
8316 RH Marknesse

Tel: 06-50671785

www.maronesse.nl
info@maronesse.nl