Kuinderplas kampeerveld

Kamperen met groepen in het bos. Kamperen middenin het bos, wakker worden met zingende vogels en genieten van de frisse lucht. Speciaal voor Uit-jeTent is er een groot groepskampeerveld ingericht: het Kuinderplas kampeerveld. Dit is een mooi groot veld waar je met een groep bij elkaar kunt staan. Het veld ligt tegen camping de Veenkuil aan en dus kunt u gebruik maken van faciliteiten van dit natuurkampeerterrein. In dit mooie bos vindt u vele soorten planten, paddenstoelen en broedvogels.

Tijdens Uit-jeTent worden veel activiteiten georganiseerd in het Kuinderbos. Als kampeerder heeft u toegang tot de reeënkijkhut. En alleen kampeerders mogen zwemmen en vissen in de daarvoor bestemde delen van de Kuinderplas. Wilt u een stukje varen, dan leent u de boot van de boswachter. Er is een kampvuurplek waar je een kampvuur kunt maken en er ligt droog hout dat gezaagd kan worden voor het vuur. Kinderen vervelen zich hier geen minuut. Als ze even genoeg hebben van het water, zijn er allerlei speeltoestellen. Voor kinderen is er ook een ontdekkist aanwezig. Vraag ernaar bij de beheerder. Elke ochtend is er warm brood service en je kunt gebruiken maken van een algemene koelkast met een vriesvakje. Verder is er een algemeen oplaadpunt voor elektrische fietsen en oplaadpunt voor mobiele apparaten.

 

Festivalprogramma

11 juni: Kampvuur met gitaarmuziek en bingo

12 juni: Bolderwagentocht en indien mogelijk met roofvogels ringen, waterdiertjes zoeken, vaartocht met de boswachter, vlotten bouwen

13 juni: bourgondisch bosontbijt en schieten met waterkanonnen

Bijzonderheden:

  • Toegang tot de reeën kijkhut
  • Zwemmen en vissen in de daarvoor bestemde delen van de Kuinderplas
  • Kampvuurplek
  • Warm brood service
  • Algemene koelkast met vriesvakje aanwezig
  • Algemeen oplaadpunt voor fietsen
  • Oplaadpunt voor mobiele apparaten
Boek een overnachting
Met faciliteiten
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Kuinderplas kampeerveld
Hopweg 21
8314 PX Bant

Tel: 0527 231706

https://www.logerenbijdeboswachter.nl/kamperen/de-veenkuil
h.bergman@staatsbosbeheer.nl