Aromana
Aromana
Heerlijk relaxed kamperen bij Aromana in Kraggenburg. In de zuidoost hoek van de Noordoostpolder ligt tussen de appel- en perenboomgaarden de 5600 meter grote parktuin van Aromana, beschut gelegen en in Engelse stijl aangelegd met als kers op de taart een grote natuurlijke zwemvijver en (nieuw) een finse buitensauna. In de tuin zijn diverse borders en terrassen aangelegd. Je kan altijd een schaduw plekje vinden (als de zon schijnt) en in de tuin lopen poezen en een hond los. Ook dit jaar staat het tuinhek van Aromana open voor Uit-jeTent kampeerders, die lekker rustig willen kamperen. De tuin leent zich hier prima voor. Er zijn 8 tent plaatsen maar een caravan of camper kunnen we ook wel kwijt.
Bijzonderheden:
  • Grote zwemvijver gelegen in een mooie parktuin.
  • U kunt tegen vergoeding gebruikmaken van zowel een Infra Rood als een finse sauna
  • Eventueel een massagebehandeling ondergaan (alleen op afspraak).
Stroompunt, waterpunt, douche en toilet zijn aanwezig. 
Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.

 

Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Aromana
Hertenweg 12
8317 PN Kraggenburg

Tel: 0527 252550

http://aromana.nl/
conny@aromana.nl