Aromana

Heerlijk relaxed kamperen bij Aromana in Kraggenburg, een prachtige maar kortstondige kampeergelegenheid. In de zuidoost hoek van de Noordoostpolder ligt tussen de appel- en perenboomgaarden de 5600 meter grote parktuin van Aromana, beschut gelegen en in Engelse stijl aangelegd met als kers op de taart een grote natuurlijke zwemvijver. In de tuin zijn diverse borders en terrassen aangelegd. Je kan altijd een schaduw plekje vinden (als de zon schijnt) en in de tuin lopen poezen en een hond los. Ook dit jaar staat het tuinhek van Aromana open voor Uit-jeTent kampeerders. Zelf al jaren genietend van de zon op de huid staat onze tuin dit jaar weer voor anderen open die lekker rustig willen kamperen. De tuin leent zich hier prima voor. Er zijn 4 tent plaatsen maar een caravan of camper kunnen we ook wel kwijt.

Bijzonderheden:

Zwemvijver zonder chloor. Bij Aromana Natuurgeneeskunde worden behandelingen ter voorkoming en vermindering van diverse kwalen en ongemakken gegeven. Een deel van de gebruikte therapie├źn is gebaseerd op eeuwenoude rituelen uit Hawaii. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hiervoor de eigen website van Aromana.

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer en gastvrouw stellen hun terrein beschikbaar. Dit doen zij om samen met Uit-jeTent ons gebied de Noordoostpolder te promoten.

Boek een overnachting
Het boeken van een overnachting is momenteel (nog) niet beschikbaar...

Aromana
Hertenweg 12
8317 PN Kraggenburg

Tel: 0527 252550

http://aromana.nl/
conny@aromana.nl