Adres

Hertenweg 12
8317 PN  Kraggenburg

Aromana

Heerlijk relaxed kamperen bij Aromana in Kraggenburg, een prachtige maar kortstondige kampeergelegenheid. In de zuidoost hoek van de Noordoostpolder ligt tussen de appel- en perenboomgaarden de 5600 meter grote parktuin van Aromana, beschut gelegen en in Engelse stijl aangelegd met als kers op de taart een grote natuurlijke zwemvijver. In de tuin zijn diverse borders en terrassen aangelegd. Je kan altijd een schaduw plekje vinden (als de zon schijnt) en in de tuin lopen poezen en een hond los. Ook dit jaar staat het tuinhek van Aromana open voor Uit-jeTent kampeerders. Zelf al jaren genietend van de zon op de huid staat onze tuin dit jaar weer voor anderen open die lekker rustig willen kamperen. De tuin leent zich hier prima voor. Er zijn 5 tent plaatsen maar een caravan of camper kunnen we ook wel kwijt.

Bijzonderheden:

  • Grote zwemvijver gelegen in een mooie parktuin. U kunt bij ons gebruikmaken van de Infra Rood sauna¬† en eventueel een massagebehandeling ondergaan op afspraak.

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.