Adres

Domineesweg 11
8308 PG  Nagele

Wanneer
Start: 09-06-2023 13:00
Einde: 10-06-2023 18:00
Meer informatie
Tijdens het Uit-jeTent weekend is het op de boerderij van de familie Renne een feestje, want er is van alles te doen voor jong en oud om het bedrijf én de Noordoostpolder beter te leren kennen. Op de boerderij word je meegenomen op een culinaire reis langs streekproducten die de polder rijk is. Leer niet alleen de producten uit de polder kennen, maar ook het bedrijf van familie Renne. Vrijdag en zaterdag staan er verschillende stands van allerlei (lokale) ondernemers die van alles kunnen vertellen over de oorsprong van hun eigen streekproducten en hoe hun eigen bedrijf tot stand is gekomen.
Ook voor de kinderen zal er genoeg te doen zijn! Zo kunnen zij een kijkje nemen in de schapenweide, zich laten schminken, kadootjes grabbelen uit de grabbelton, om vervolgens al hun energie kwijt te springen op het springkussen. Daarnaast zijn er voor de kids ook allerlei spelletjes te doen om op een leuke en leerzame manier meer te weten te komen over de Noordoostpolder. Denk hierbij aan een speurtocht door ons windmoleninformatiecentrum 11Beaufort!
Onze preuvenement is een absolute must-visit voor iedereen die een gezellig dagje uit wil, voor zowel jong als oud, polderbewoner of uit-jeTent gast… Laat u verrassen door de smaken van de polder!
Vrijdag 9 juni 13:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10 juni 10:00 – 16:00 uur
Gratis entree