VDB Holiday - Recreatiepark de Voorst

Recreatiepark de Voorst is een veelzijdig recreatiepark met een camping, een groepsaccommodatie, een luxe lodgepark en een Brasserie. Gelegen in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het mogelijk hier optimaal te onthaasten in rust en ruimte. Recreatiepark de Voorst ligt direct aan de Zwolsevaart waardoor er vele waterrecreatie mogelijkheden zijn. Kanoën, stand up paddling (SUP), vissen, zwemmen of lekker met uw boot het water op, het kan allemaal!

Wilt u lekker actief bezig zijn? Dan biedt het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk in de nabije omgeving vele mogelijkheden. Ons park bevindt zich in het mooiste gedeelte van de Noordoostpolder, een prachtig bosrijk gebied voor de echte natuurliefhebber.

Op het camping gedeelte van ons park bevindt zich een heerlijk buitenzwembad met peuterbad dat bij zomerse temperaturen voor verkoeling zorgt. De vele speeltuinen en ons professionele animatieteam zijn een uitstekend vermaak voor de kinderen. Het lodgepark is uniek park. De lodges zijn puur natuur, gebouwd van hele boomstammen, de daken zijn bedekt met sedum. De Lodges staan rondom een speeleiland en een doorwaadbare vijver. In het park zijn inheemse bomen en struiken aangeplant, een pure natuurbeleving!

Direct naast ons park ligt Brasserie de Voorst, een gezellig familierestaurant met ruime keus aan lunch- en dinergerechten van het a la carte menu. Bij dit restaurant kunt u ook terecht voor de lekkerste pannenkoeken! De brasserie bevat een aantal zalen, ideaal voor feesten en partijen. Aan de achterzijde van de brasserie is een snackcounter te vinden. Het grenst direct aan het Speel- en doepark, met skelterbaan. Een plek waar kids hun lol op kunnen met alle speeltoestellen en waar je kunt midgetgolfen.

Unieke plekken in ons gebied zijn; Nationaal Park Weerribben-Wieden, het Hollands Venetië Giethoorn, Werelderfgoed Schokland, het Waterloopbos en de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Recreëren in rust en ruimte? U bent van harte welkom!

 

Bijzonderheden:

  • Kindvriendelijk: springkussen, vele speeltoestellen, treintje, tafeltennis, zwembad
  • Goede sanitaire voorzieningen en wasserette
  • Fiets-, skelterverhuur
  • Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan (€2,85 per nacht, max 2 per plaats.)
  • Stortplaats voor campers
  • Campers zijn welkom op onze toeristische plaatsen, maar sinds 2023 hebben wij ook 5 nieuwe camperplekken gerealiseerd.
  • Watertappunt centraal op het veld
  • Stroom 4-6 ampère op alle basisplaatsen

Campingplattegrond

 

Boek een overnachting
Met stroomvoorziening
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

VDB Holiday - Recreatiepark de Voorst
Leemringweg 33
8317 RD Kraggenburg

Tel: 0527 252524

https://www.vdbholiday.com/nl/recreatie/de-voorst
info@devoorst.nl