Natuurkampeerterrein De Veenkuil

Kamperen middenin het bos, wakker worden met zingende vogels en genieten van de frisse lucht. In het Kuinderbos vind je Natuurkampeerterrein de Veenkuil. In dit mooie bos vind je vele soorten planten, paddenstoelen en broedvogels. Er zijn meerdere wandelingen om het bos te verkennen en tijdens Uit-jeTent worden veel activiteiten georganiseerd in het Kuinderbos.

Als kampeerder heb je toegang tot de reeën kijkhut. En alleen kampeerders mogen zwemmen en vissen in de daarvoor bestemde delen van de Kuinderplas. Wil je een stukje varen, dan leen je de boot van de boswachter. Er is een kampvuurplek waar je een kampvuur kunt maken en er ligt droog hout dat gezaagd kan worden voor het vuur. Kinderen vervelen zich hier geen minuut. Als ze even genoeg hebben van het water, zijn er allerlei speeltoestellen. Voor kinderen is er ook een ontdekkist aanwezig. Vraag ernaar bij de gastheer/vrouw. Elke ochtend is er warm brood service en je kunt gebruiken maken van een algemene koelkast met een vriesvakje. Verder is er een algemeen oplaadpunt voor elektrische fietsen en oplaadpunt voor mobiele apparaten.

 

Bijzonderheden:

  • Toegang tot de reeën kijkhut
  • Zwemmen en vissen in de daarvoor bestemde delen van de Kuinderplas
  • Kampvuurplek
  • Warm brood service
  • Algemene koelkast met vriesvakje aanwezig
  • Algemeen oplaadpunt voor fietsen
  • Oplaadpunt voor mobiele apparaten

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

 

Let op: Op dit natuurkampeerterrein wordt de kampeerplaatsindeling bepaald door gastheer/vrouw en boswachter. Hierdoor krijg je als groep(je) geen garantie dat je bij/naast elkaar staat. Als je graag meerdere plaatsen bij elkaar wil reserveren kies dan voor de Kuinderplas. Daar kun je wel als groep bij elkaar staan.

Natuurkampeerterrein De Veenkuil
Hopweg 21
8314 PX Bant

Tel: 0527 231706

https://www.logerenbijdeboswachter.nl/kamperen/de-veenkuil
A.Jacobs@staatsbosbeheer.nl