Lancaster Garden

Op slechts enkele kilometers afstand van Emmeloord vind je onze eenmalige camping midden in het prachtige polderlandschap met een weids uitzicht over de velden en ingezaaide akkers. De kampeerplaatsen liggen in de oude schapenweide. De weide ligt rondom onze tuin van plm. 4000 m², net buiten de windsingel. In de tuin kan gewandeld worden en je kunt even lekker relaxen op één van de terrasjes. De camping is een mooie startplek voor uitstapjes in de omgeving, je kunt hier ook heerlijk wandelen en fietsen. Op korte afstand vind je: kwekerij Stolwijk, fruitbedrijf Hoekstra, landwinkel Verhage, de Orchideeën Hoeve, het Kuinderbos, zwem- en recreatie plas Wellerwaard, Golfclub Emmeloord. We verwelkomen je graag tijdens dit bijzondere weekend!

Ook dit jaar hebben wij weer de verkoop van stekken en planten uit eigen tuin. De opbrengst hiervan gaat ieder jaar naar een goed doel en dat is dit jaar het Diabetes Fonds.

Bijzonderheden:

  • Ruimte voor enkele Campers op ons verharde terrein (zie camperplekken)
  • Huisdieren aangelijnd toegestaan. Maar niet in de tuin.

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.

Boek een overnachting
Het boeken van een overnachting is momenteel (nog) niet beschikbaar...

Lancaster Garden
Lindeweg 6
8305 AM Emmeloord

Tel: 0527 699409

ankenharrinienhuis@gmail.com