Lancaster Garden

Centraal gelegen in de Noordoostpolder ligt Lancaster Garden. De tuin dankt zijn naam aan de Lancaster die in 1944 hier is neergestort, waarbij de 7 koppige bemanning om het leven is gekomen.

Hier kunt je kamperen in de oude schapenweide, met uitzicht op de akkers en hun produkten.

Je kunt genieten van de prachtige tuin,  er staan diverse zitjes waar het heerlijk toeven is.

Tijdens het Uit-jetent weekend kun je de Tuinroute  'Op de bodem van de Zuiderzee' bezoeken. 6 pareltjes van tuinen die vespreid liggen in de Noordoostpolder. Van stadstuin tot boerderijtuin tot grassenkwekerij, die ieder een eigen karakter hebben. Let op, er kan entree of een vrijwillige bijdrage gevraagd worden.

 

Lancaster Garden verkoopt stekjes en planten uit eigen tuin, de opbrengst hiervan gaat naar een goed doel.

 

Voel je welkom bij : Harri en Ank Nienhuis

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Lancaster Garden
Lindeweg 6
8305 AM Emmeloord

Tel: 06 20839210

ankenharrinienhuis@gmail.com