Kamperen op de dijk

Kom slapen op de dijk bij Boerderij de Zuiderkrib

Op een historische plek in de Noordoostpolder ligt Boerderij de Zuiderkrib. De boerderij ligt in het verlengde van de leidam die van  ’t Baken (te Genemuiden) naar Oud Kraggenburg (vluchthaven) liep. Als je op het fietspad fietst, waan je je in vroegere tijden toen de schepen door het Swolsche diep richting Genemuiden voerden….. en aan de andere kant van de akker is de bolling van de krib nog zichtbaar. Zelfs aan de kant van Genemuiden staat 't Bakenhuisje nog, genaamd de ketting. Hier werd vroeger tol geheven of de ketting strakgetrokken.

Aan de ander kant van de krib, ligt Oud Kraggenburg, de lichtwachterswoning temidden van de rechte kavels

Beleef op deze bijzondere locatie het platteland tijdens verschillende ludieke activiteiten gedurende het UitjeTent weekend.

Kom je slapen op de dijk en geniet van het Landart

Wie wil er nu niet wakker worden met uitzicht over het Zwartemeer….

Bijzonderheden:

  • Er is plek voor in totaal 4 kleine tentjes voor 2 personen. Per boeking 1 tentje.
  • Geen stroom aanwezig.
  • Toilet en een eenvoudige douche zijn aanwezig
  • Voorziening om te wassen is aanwezig met koud en warm water.
  • Mogelijkheid tot aanschuiven ontbijt 5,--pp
  • BBQ pakket verkrijgbaar: Een BBQ pakket voor groot of klein van Vershuis Lantinga.€10,- per volwassenen, €6,- per kind. BBQ aanwezig voor groepsgebruik, anders zelf meenemen. Opgeven via: info@zuiderkrib.nltot uiterlijk 5 dagen van te voren op geven.
  • Er is een vuurplaats aanwezig.
  • Voetbalveld aanwezig.
  • Parkeren zoveel mogelijk op de aangegeven plekken op het erf, niet bij de standplaats.
  • Vanaf 22.00 geen harde muziek en rekening houden met overige campinggasten.

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Kamperen op de dijk
Zwartemeerweg 62
8317 PD Kraggenburg

Tel: 06 30079199

info@zuiderkrib.nl