Kamperen midden in Nagele

Waar eerst een kerk was hebben wij nu een Bed & Breakfast in Nagele. Het is een superleuke plek, en je bent er van harte welkom! Nagele is een uniek polderdorp. Het is ontworpen door architectencollectief ‘De 8 en Opbouw’. De bekende architecten van dit project waren Gerrit Rietveld, Aldo van Eyck en Mien Ruys. Hoe bijzonder is dat!

In het groene hart van Nagele hebben wij bijzondere kampeerplekken. Vanuit Nagele is het een klein stukje naar het  UNESCO werelderfgoed Schokland (4 km). Je bent vanaf hier heel dichtbij Urk (8 km)  en het strand van Schokkerhaven is ook dichtbij (4 km). Onze dorpssupermarkt is heel dichtbij (50 m)

Wij houden van barbecues en organiseren deze graag. Laat ons weten of je erbij wilt zijn.

Wil je overdag gebruik maken van  een douche en toilet in onze woning? Dat kan! Wij hebben een waterpunt en stroom is aanwezig. Neem je wel een eigen haspel mee?

Oja, je mag je huisdieren meenemen (in overleg).

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Kamperen midden in Nagele
Ring 5
8308 AL Nagele

Tel: 0618664596

dejongmans@gmail.com