Houtzagerij De Bovenste Plank

Welkom aan de rand van de Noordoostpolder. Je kunt hier kamperen op een groot erf met wilde tuin. Het IJsselmeer en natuurgebied "de Rotterdamse hoek" zijn op loopafstand.

Het grootste werk van kunstenaar Piet Tuytel staat bij ons op het erf: de windmolen. 

Je kunt een plekje kiezen met uitzicht op de akkers, op een vlak stuk achter de groentetuin of beschut tussen de bomen. Je zult in ieder geval de ruimte hebben. Toilet en buitendouche zijn bij het woonhuis.

De onkostenvergoedingen gaan naar een goed doel (microfinancieringsproject in Oeganda).

Tot ziens!

Pieter en Carla

Bijzonderheden: Toilet is via een aparte ingang aanwezig in het woonhuis. Buitendouche is aanwezig. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Electriciteit is aanwezig in overleg. BBQ kan geleend worden en mits het weer het toelaat (windrichting) kan er een kampvuur georganiseerd worden.

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Houtzagerij De Bovenste Plank
Noordermeerweg 9
8312 RA Creil

Tel: 06 12719974

carlabelonje@hotmail.com