Hotel Van Saaze Kamperen

Kom tijdens Uit-jeTent naar festivalgebied Buitengewoon Creatief en ervaar kamperen met de luxe van een hotel bij het oudste familiehotel van de Noordoostpolder.

 

Hotel van Saaze biedt heel veel mogelijkheden voor de kampeerder. Vanuit hier heeft u vele mogelijkheden om de polder te ontdekken. Verschillende knooppuntroutes komen langs het hotel. Het Voorsterbos ligt tegenover het hotel. Hier kunt u wandelen, nordic walken en hardlopen. Een heerlijk vers ontbijtje kunt u bestellen op de dag van aankomst. Lekkere warme broodjes, een gekookt eitje van onze eigen scharrelkippen, jus d’orange, vers fruit, yoghurt, melk en allerlei soorten beleg. Ontbijten kan tussen 8.00 uur en 10.00 uur.

Tijdens het Uit-jeTent weekend zijn er veel activiteiten in de omgeving van Kraggenburg. Houdt u van breien of haken? Dan kunt u tijdens Uit-jeTent uw hart ophalen bij Hotel van Saaze in Kraggenburg. Op zaterdag is er een markt van brei- en haakproducten.

Tijdens het Uit-je Tent festival is er een muzikaal en creatief programma in en rond Hotel van Saaze.

Bijzonderheden:

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.

.

Boek een overnachting
Met faciliteiten
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Hotel Van Saaze Kamperen
Dam 16
8317 AV Kraggenburg

Tel: 0527 252353

www.hotelvansaaze.nl
info@hotelvansaaze.nl