Hotel Van Saaze Kamperen

Kom tijdens Uit-jeTent naar festivalgebied Buitengewoon Creatief en ervaar kamperen met de luxe van een hotel bij het oudste familiehotel van de Noordoostpolder.

 

Hotel van Saaze biedt heel veel mogelijkheden voor de kampeerder. Vanuit hier heeft u vele mogelijkheden om de polder te ontdekken. Verschillende knooppuntroutes komen langs het hotel. Het Voorsterbos ligt tegenover het hotel. Hier kunt u wandelen, nordic walken en hardlopen. Een heerlijk vers ontbijtje kunt u bestellen op de dag van aankomst. Lekkere warme broodjes, een gekookt eitje van onze eigen scharrelkippen, jus d’orange, vers fruit, yoghurt, melk en allerlei soorten beleg. Ontbijten kan tussen 8.00 uur en 10.00 uur.

Tijdens het Uit-jeTent weekend zijn er veel activiteiten in de omgeving van Kraggenburg. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor het programma. 

Bijzonderheden:

  • Bij het hotel kunt u ontbijten of het ontbijt afhalen
  • Bij het hotel kunt u ook lunchen en dineren

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Hotel Van Saaze Kamperen
Dam 16
8317 AV Kraggenburg

Tel: 0527 252353

www.hotelvansaaze.nl
info@hotelvansaaze.nl