Fruitbedrijf en Stokerij Verhage

Landelijke kamperen in kersenboomgaard. Fruitbedrijf en Stokerij Verhage is een bedrijf wat je niet kan missen wanneer je over de Oosterringweg rijdt. De kolossale appel die aan de weg staat nodigt uit om het bedrijf te bezoeken. Uniek in Nederland is de stokerij van onze familie Verhage, waarin wij onze eigen appels, peren en kersen in een koperen ketel omtoveren tot een aromatische borrel. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur is er een gezellige proeverij (met eigen fruitsap, verschillende appelrassen en een eigen gestookte borrel) gratis toegankelijk voor iedereen die van kraakverse producten houdt.

Speciaal voor dit weekend bieden wij de mogelijkheid bij ons te kamperen met uw tent, caravan of camper. We heten u van harte welkom op de grasvelden rondom de boerderij en kersenboomgaard. ’s Avonds komt de fruitteler langs met een eigen gestookte borrel. Bij mooi weer is er ’s ochtends buiten een gezamenlijk ontbijt.

Bijzonderheden:

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer en gastvrouw stellen hun terrein beschikbaar. Dit doen zij om samen met Uit-jeTent ons gebied de Noordoostpolder te promoten. Bezoek ook de gezellige boerderijwinkel, waar u verse polder producten kunt kopen.

Boek een overnachting
Het boeken van een overnachting is momenteel (nog) niet beschikbaar...

Fruitbedrijf en Stokerij Verhage
Oosterringweg 33
8315 PS Luttelgeest

Tel: 0527 202480

http://www.verhagefruit.nl/
info@verhagefruit.nl