Fruitbedrijf en Stokerij Verhage

Landelijke kamperen in kersenboomgaard. Fruitbedrijf en Stokerij Verhage is een bedrijf wat je niet kan missen wanneer je over de Oosterringweg rijdt. De kolossale appel die aan de weg staat nodigt uit om het bedrijf te bezoeken. Uniek in Nederland is de stokerij van onze familie Verhage, waarin wij onze eigen appels, peren en kersen in een koperen ketel omtoveren tot een aromatische borrel. Op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur is er een gezellige proeverij (met eigen fruitsap, verschillende appelrassen en een eigen gestookte borrel) gratis toegankelijk voor iedereen die van kraakverse producten houdt.

Speciaal voor dit weekend bieden wij de mogelijkheid bij ons te kamperen met uw tent, caravan of camper. We heten u van harte welkom op de grasvelden rondom de boerderij en kersenboomgaard. ’s Avonds komt de fruitteler langs met een eigen gestookte borrel. Bij mooi weer is er ’s ochtends buiten een gezamenlijk ontbijt.

Bijzonderheden:

  • Gezellige boerderijwinkel met verse polder producten
  • Huisdieren aangelijnd toegestaan
  • Op zaterdag wordt een rondleiding georganiseerd

Dit kampeerterrein is alleen tijdens Uit-jeTent geopend. De gastheer/gastvrouw stelt dit terrein beschikbaar om samen met Uit-jeTent de Noordoostpolder te promoten.

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Fruitbedrijf en Stokerij Verhage
Oosterringweg 33
8315 PS Luttelgeest

Tel: 0527 202480

http://www.verhagefruit.nl/
info@verhagefruit.nl