Familie Staring

Op ons kleinschalig akkerbouwbedrijf in Creil kun je nu je kampeermiddel neerzetten in een prachtige boomgaard. De boomgaard staat in een mooie hoek van ons erf waar je zowel naar het zuiden en westen kunt genieten van een prachtig uitzicht over de akkers. Geniet vanuit je luie stoel voor je caravan van de zonsondergang. Of zelfs vanuit de houtgestookte hottub! ’s Ochtends is het genieten van alle vogeltjes die vrolijk zingen. Tevens is onze eigen gepimpte Kip caravan uit 1979 beschikbaar voor 2 personen om in te komen overnachten. De Kip is voorzien van een 2-persoonsbed, zitje, koelkast en luifel. Geheel in stijl aangekleed uiteraard. Bij mooi weer staat er ook een zwembad van 120 cm diep en 5 meter doorsnee. Op ongeveer 2 km afstand van onze boerderij vind je het mooie wandelgebied Rotterdamse Hoek, waarbij je uiteindelijk ook op de dijk terecht komt voor een prachtig uitzicht.

Hopelijk tot dan!

Remy en Linda

 

Er lopen 3 katten en 2 honden los op het erf. Daarnaast lopen er 9 kippen in een ren, die dagelijks verse eieren leggen.

Ruime speelgelegenheid voor kinderen, waaronder een grote ingegraven trampoline, schommel, glijbaan/speelhuisje, traptrekkers, skelters, crossfietsen.

Tevens een houtgestookte hottub aanwezig.

Voorzieningen:

Toilet aanwezig, geen douchegelegenheid.

Watertappunt aanwezig.

Stroomvoorziening aanwezig, gewone 220 volt aansluiting, eigen kabelhaspel meenemen.

Geen stortput aanwezig voor campers.

Huisdieren zijn toegestaan.

 

Aantal plaatsen geschikt voor tent: 4

Aantal plaatsen geschikt voor caravan/camper: 4

Boek een overnachting
Met stroomvoorziening
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Familie Staring
Klutenpad 5
8312 PH Creil

Tel: 06-23014967

lindastaring@hotmail.com