Familie Kaat

Op ons akkerbouwbedrijf bij de zuidpunt van Schokland willen we graag onze gasten laten zien hoe mooi de omgeving is waar we wonen. Op het ruime grasveld naast de boerderij is voldoende plaats voor een aantal tenten en caravans.

Een kijkje nemen op het bedrijf of langs de velden met verschillende gewassen kuieren. Langs onze kavels is een wandelpad naar Schokkerhaven aangelegd. Daar kun je even heerlijk uitwaaien of zwemmen. Een dagje heerlijk er op uit trekken om te wandelen of op de fiets en genieten van het prachtige eiland de bossen het museum Schokland en de Gesteente tuin. Ontbijtservice met verse broodjes. Kortom voor jong en oud een mooi gelegenheid om kennis te maken met Schokland en omgeving.

Van harte welkom.

Groetjes,
Wilbert en Greta Kaat

Bijzonderheden: Er is geen douche aanwezig, wel een toilet.

 

Nieuw!!!:
Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?
Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Familie Kaat
Palenweg 14
8308 PT Nagele

Tel: 0610919445

wilbert.greta@solcon.nl