Familie Gijlers

Op het erf van onze woonboerderij bent u van harte welkom om te kamperen, er is ruimte genoeg! Bijvoorbeeld bij de miniboomgaard of met uitzicht over de akker. Of kies je voor een plekje bij de bloemenstrook? Overal zul je het gekwetter van de vele vogels horen. In de bloemrijke en afwisselende tuin zijn verschillende terrassen en zitjes waar je gebruik van kunt maken. Op jezelf of samen met andere gasten. Met een beetje geluk kun je ook mee-eten uit de groente- en kruidentuin. Een gezamenlijk kampvuur of maaltijd samen met onze gasten lijkt ons gezellig, in overleg is er van alles mogelijk. Koelkast beschikbaar, het eerste kratje zullen we vast voor jullie koud leggen. Overdekte buitenruimte met kachel beschikbaar.

 

In overleg kunnen we voor onze gasten, bij de lokale horeca, een barbecue, warme maaltijd of ontbijt of iets dergelijks regelen. Vooraf even telefonisch overleggen over de wensen en kosten is dan het handigst.

De ligging is aan de doorgaande weg, handig, maar dat geeft wel geluid.

We hopen leuke gezellige mensen te ontmoeten, die met ons mee willen genieten van dit prachtige plekje in de polder.

 

Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Familie Gijlers
Espelerweg 37-1
8311 PN Espel

Tel: 06-27527483

margreetn@live.nl