Draf- en Rensport Noordoostpolder

U bent van harte welkom op deze historische plek in de Noordoostpolder.

De voerman laat er nou paarden draven. Deze tekst uit de Zuiderzee Ballade lijkt historie, maar is nog steeds actueel. Al sinds 1960 worden op deze unieke plek draverijen gehouden, maar ook nu nog wordt er jaarlijks nog steeds gestreden om de overwinning.

Zelfde terrein, andere setting: hoe leuk is het onze drafbaan om te toveren tot camping. Het echte pop-up concept. U bent meer dan welkom op deze prachtige locatie! Verscholen tussen de bossen en op loopafstand van het centrum vindt u onze drafbaan. Bij ons kunt u genieten van een serene rust, maar zijn de activiteiten van Uit-jeTent altijd in de buurt.

Er vindt nu nog overleg plaats over een activiteit, die op de drafbaan plaats gaat vinden, maar dat zal geen afbreuk doen aan de rust op de camping.

Aanwezige vrijwilligers zullen te allen tijde uw vragen zo goed als mogelijk beantwoorden.

Er is een grote overkapping waar u rustig kunt lezen of een spelletje spelen.

Een ontbijt met vers brood en eitjes van Groningse Meeuwen kan voor u geregeld worden.

Koffie- en thee-service. Ook kunnen we u van een hapje/drankje voorzien.

Elektriciteit kan aangesloten worden. (haspel meenemen kan handig zijn)

Koelkast en ook diepvries zijn beschikbaar (vol = vol natuurlijk)

Sanitaire ruimte aanwezig. Ook douche-gelegenheid.

Meer dan voldoende parkeergelegenheid net buiten de drafbaan.

Na 22.00 u geen harde muziek en rekening houden met overige campinggasten.

 

Uit-jeTent op je matje:
Maak kennis met het laagdrempelige Yin Yoga op onze drafbaan. Op zondagochtend worden voor alle deelnemers van het 'Uit-jeTent-weekend' yoga-sessie georganiseerd door professionele yoga-instructeurs.
Opgave voor deelname is wel nodig! Alle details vind je op deze site onder het kopje Activiteiten en Poldermaps. In Poldermaps zoek je de ster op de drafbaan (Centrum Bos en Gaard) en klikt op de ster. Vervolgens vind je alle info.

 

 

Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Draf- en Rensport Noordoostpolder
Sportlaan 40
8302 AZ Emmeloord

Tel: 0623129950

famflohil@hotmail.com