Camping Het Bosbad

Camping het Bosbad is een rustige, middelgrote camping in het bos waar een gemoedelijke sfeer heerst. De centrale ligging van onze camping in de Noordoostpolder maakt haar tot een ideale uitvalsbasis voor uw ontdekkingstocht in deze mooie regio. Vanaf de camping bent u in een paar minuten in het levendige centrum van Emmeloord. Op de camping zijn ruime kampeerplaatsen met elektriciteit, speciale camperplaatsen en leuke plaatsen voor mensen met een trekkerstentje.

Wie geen zin heeft om een kampeermiddel mee te nemen kan terecht in een comfortabele stacaravan of een blokhut. Voor de kinderen is er een speeltuintje en zij kunnen zich ook bij de buren, een grote kinderboerderij, prima vermaken. Het sanitair op de camping is prima voor elkaar. Wie een lekkere duik wil nemen kan hiervoor tegen gereduceerd tarief terecht bij het naastgelegen zwembad (binnen- en buitenbad) of in de recreatieplas “De Wellerwaard”. Uiteraard is er op de hele camping draadloos internet. Onze gezellige bar met terras is dé plek om mede-campinggasten te ontmoeten. Dit is ook de plaats waar regelmatig gezellige animatie-activiteiten worden georganiseerd.

Bijzonderheden:

  • Douchemunten €1,00
  • Animatie activiteiten
  • Huisdieren aangelijnd toegestaan

 

Wij heten u graag van harte welkom tijdens uw spetterende Uit-jeTent Festival!

Hartelijke groet,

Henk en Zieta Reijmers

 

 Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Camping Het Bosbad
Banterweg 4
8302 AC Emmeloord

Tel: 0527 616100

https://www.campinghetbosbad.nl/
info@campinghetbosbad.nl