Camping het Bosbad
Camping Het Bosbad voor een ontspannen verblijf op de bodem van de zee!
LET OP: BOEKEN ALLEEN NOG TELEFONISCH MOGELIJK VIA 0527-616100.
In het bos van Emmeloord vindt u onze rustige, middelgrote camping waar een heerlijk ongedwongen sfeertje heerst. U kunt er kamperen op ruime staanplaatsen, een camperplaats of een trekkersplaats.
Voor overnachtingen hebben wij ook diverse accommodaties ter beschikking, hierover kunt u meer informatie vinden op onze website, alsmede de beschikbaarheid.
Voor de kinderen staan er vrolijk gekleurde speeltoestellen, bovendien kunnen jong en oud zich vermaken op de jeu de boulesbaan of met een potje tafeltennis.
In de knusse bar met serre en terras kunt u genieten van een snack en een drankje. Maar u kunt er bijvoorbeeld ook gezellig een kaartje leggen of meespelen met de bingo.
Naast de camping kunt u een duik nemen in het zwembad en op wandelafstand ligt de kinderboerderij met speeltuin.
Het centrum van Emmeloord, waar u alle moderne voorzieningen vindt, en het gezellige horecaplein ligt eveneens op loopafstand. U geniet dus heerlijk van de rust en de ruimte op de camping, maar u bent in een oogwenk in de stad. Wist u trouwens dat veel gasten graag vanuit onze camping een fietstocht maken? We geven u met plezier tips voor een gezellig fietsuitje. Ook de geocachers kunnen hun hart ophalen in deze omgeving.
Graag tot ziens op Camping Het Bosbad!
Voorzieningen:
* Waterpunt aanwezig: ja
* Stroompunt aanwezig: ja
* Douche aanwezig: ja, werkt met euromunten
* Toilet aanwezig: ja
* Huisdieren toegestaan: ja, € 2,00 per nacht, mits aangelijnd op het
terrein

Camping het Bosbad
Banterweg 4
8302 AC Emmeloord

Tel: 0527-616100

www.campinghetbosbad.nl
info@campinghetbosbad.nl