Camping ‘Hertenhof’

Hertenhof
Aan de zuidkant van Kraggenburg, net buiten het dorp, ligt onze pop-up camping ‘Hertenhof’. U bent van harte welkom om deze nog vrij nieuwe plek uit te proberen! Het is rustig gelegen aan de Hertenweg, middenin het fruittelersgebied en een prima uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars die graag de omgeving willen verkennen.

Kinderen kunnen gebruik maken van de trampoline en speeltoestellen in onze tuin, een duik nemen in het zwembad of lekker voetballen op het gras. Er kan vrij gebruik worden gemaakt van de picknicktafels.

Goed om te weten is dat we best wat dieren hebben (hond, kat, konijnen, kippen, pony’s) en een aantal van deze dieren lopen vrij rond op het erf.

Bijzonderheden
Er zijn twee toiletten, één douche en één wastafel aanwezig. Er is stroom aanwezig, maar niet voor elke plek en voor een beperkt aantal kampeermiddelen. Er is een koelkast en een diepvries in de schuur op het erf aanwezig, waar u gebruik van mag maken. Als u wilt barbecueën is dat geen probleem. Er zijn geen honden toegestaan. In totaal zijn er 15 plekken beschikbaar (alle kampeermiddelen zijn toegestaan).

Boek een overnachting
Met stroomvoorziening
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Camping ‘Hertenhof’
Hertenweg 8
8317 PN Kraggenburg

Tel: 06-29452266

le_dekker@hotmail.com