Camping De Voorst

Recreatiepark de Voorst is een veelzijdig recreatiepark met een camping, huurchalets, een groepsaccommodatie en een luxe lodgepark. Gelegen in een schitterend natuurgebied met het Voorsterbos als voor- en achtertuin is het optimaal onthaasten door te genieten van de rust en ruimte. Recreatiepark de Voorst ligt direct aan de Zwolsevaart waardoor er vele waterrecreatie mogelijkheden zijn. Kanoën, stand up paddling (SUP), vissen, zwemmen of lekker met uw boot het water op, het kan allemaal!

Wilt u lekker actief bezig zijn? Dan biedt het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk in de nabije omgeving vele mogelijkheden. Er zijn verschillende routes verkrijgbaar bij de receptie. Ons park bevindt zich in het mooiste gedeelte van de Noordoostpolder, een prachtig bosrijk gebied voor de echte natuurliefhebber.

Op het camping gedeelte van ons park bevindt zich een heerlijk buitenzwembad met peuterbad dat bij zomerse temperaturen voor verkoeling zorgt. De vele speeltuinen en ons professionele animatieteam weet de kinderen uitstekend te vermaken. Het lodgepark is een nieuw en uniek park. De lodges zijn puur natuur, gebouwd van hele boomstammen, de daken zijn bedekt met sedum. Ze staan rondom (speel) eilandjes en een doorwaadbare vijver. In het park zijn inheemse bomen en struiken aangeplant, die eetbare vruchten dragen, zoals hazelaars, bottelrozen en kruiden. Een pure natuurbeleving!

Ook biedt ons park een gezellig familierestaurant met een uitgebreide menukaart. Tevens heeft u in ons pannenkoekenhuis keuze uit ruim 35 soorten pannenkoeken. De snackcounter bevindt zich aan de achterzijde van het restaurant.

Unieke plekken in ons gebied zijn; Nationaal Park Weerribben-Wieden, het Hollands Venetië Giethoorn, Werelderfgoed Schokland, het Waterloopbos en de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Rust en ruimte is het nieuwe recreëren!

Bijzonderheden:

  • Kindvriendelijk: springkussen, vele speeltoestellen, treintje, tafeltennis, zwembad
  • Goede sanitaire voorzieningen en wasserette
  • Fiets-, skelter- en kanoverhuur
Boek een overnachting
Met faciliteiten
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Camping De Voorst
Leemringweg 33
8317 RD Kraggenburg

Tel: 0527 252524

https://www.vdbholiday.com/recreatie/devoorst/
devoorst@vdbrecreatie.nl