Akkerbouwbedrijf Luimes Marknesse
Speciaal tijdens het weekend van Uit je tent zijn mensen bij ons welkom op ons Akkerbouwbedrijf. We hebben een veldje wat grenst aan onze tuin met prachtig uitzicht over het land.

Kom tot rust bij ons op de boerderij, maak een wandeling over het land en geniet van de vrijheid. Kinderen hebben bij ons alle ruimte, samen spelen bij de schommel, trampoline of zandbak. Neem gerust een voetbal of een fiets voor ze mee! Leer meer over de producten die wij telen zoals (poot) aardappelen, uien, wortels, witlof of graan. Neem een kijkje in de schuur of op het land, wij beantwoorden graag jullie vragen! 'S avonds kunnen wij een grote vuurkorf aansteken, wat is er nou leuker als samen marshmallows eten? Stap overdag op de fiets en geniet van onze mooie polder. Neem een kijkje op Schokland, Netl, of ga iets verder richting de weerribben. Of relax in de hangmat en geniet van een goed boek.

Knuffel en speel met onze dieren. Onze hond (gek op spelen), kat en de kippen lopen los rond. De geitjes staan in de wei maar vinden een beetje aandacht ook zeker leuk! In onze kantine staat koffie en thee gereed voor iedereen. Voel je welkom en geniet!

 

Groetjes,

Gerwin, Annemarie en Stef Luimes

 

Bijzonderheden:

Toilet aanwezig: Ja

Waterpunt aanwezig: Ja

Stroom aanwezig: ja (zelf haspel meenemen)

Douche aanwezig: nee

Huisdieren toegestaan: nee

 

Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Boek een overnachting
Met stroomvoorziening
Koop hier jouw eigen Kartent!
Wij nemen huisdieren mee
Overnachting(en)
-
-
-
Aantal personen
Totaalbedrag

Akkerbouwbedrijf Luimes Marknesse
Bomenweg 25
8316 PH Marknesse

Tel: 0628752590

annemariehuizinga@hotmail.com