Akkerbouwbedrijf Luimes Marknesse

Tijdens het weekend van Uit je tent zijn mensen bij ons welkom op ons Akkerbouwbedrijf.

NIEUW! 

Nieuw bij ons is de safaritent. Tijdens het weekend van Uit je Tent zullen wij de tent niet verhuren als accommodatie maar kan iedereen die bij ons te gast is de tent gebruiken als algemene ruimte. Even lekker douchen, een maaltijd bereiden of samen aan de bar zitten. Het kan allemaal!  

Kom tot rust bij ons op de boerderij, maak een wandeling over het land en geniet van de vrijheid. Kinderen hebben bij ons alle ruimte, samen spelen bij de schommel, trampoline of zandbak. Neem gerust een voetbal of een fiets voor ze mee! Leer meer over de producten die wij telen zoals (poot) aardappelen, uien, wortels, witlof of graan. Neem een kijkje in de schuur of op het land, wij beantwoorden graag jullie vragen!

'S avonds kunnen wij een grote vuurkorf aansteken, wat is er nou leuker als samen marshmallows eten? Stap overdag op de fiets en geniet van onze mooie polder. Neem een kijkje op Schokland, Netl, of ga iets verder richting de weerribben. Of relax in de hangmat en geniet van een goed boek.

Knuffel en speel met onze dieren. Onze hond (gek op spelen) en kat lopen los rond. De geitjes en de kippen staan in de wei maar vinden een beetje aandacht ook zeker leuk! In onze kantine staat koffie en thee gereed voor iedereen. Voel je welkom en geniet!

 

Groetjes,

Gerwin, Annemarie, Stef en Fien Luimes

 

Aantal kampeerplaatsen - In totaal ongeveer 4 plaatsen beschikbaar. Maar een extra tent kan er altijd bij. 

 

Bijzonderheden:

 

Waterpunt aanwezig: ja

Stroompunt aanwezig: ja

Douche aanwezig: ja

Toilet aanwezig: ja

Stortput voor campers aanwezig: nee

Huisdieren toegestaan: nee

Akkerbouwbedrijf Luimes Marknesse
Bomenweg 25
8316 PH Marknesse

Tel: 0628752590

annemariehuizinga@hotmail.com