Akkerbouwbedrijf Luimes Emmeloord

Hallo! Leuk dat je even komt kijken. In dit weekend verwelkomen wij jou graag op onze heerlijke, rustige, weidse plek op de boerderij aan de Bomenweg. De tuin ligt op het Zuiden met een prachtig uitzicht over het platteland.

 

We hebben een groot grasveld met een trampoline, schommels, speelhuisje met glijbaan, traptrekker en een skelter. Uiteraard is het ook de ideale plek om lekker een spelletje te spelen, een boek te lezen of een balletje te trappen. Mocht het wat frisser zijn dan kun je warm bij de houtkachel zitten en samen genieten van de rust en misschien wel van een prachtige zonsondergang!

Je kunt hier aangenaam wandelen over het land. En mochten jullie meer willen weten over ons akkerbouwbedrijf vraag het gerust! Wij telen (poot)aardappelen, rode en gele zaaiuien, witlof, wortels en tarwe.

 

We wonen ongeveer 5 km vanaf Emmeloord. Leuke plekken in de buurt; Schokland, een boerderij waar ze verse melk verkopen en de Weerribben is ook een prachtig natuurgebied om te fietsen of om te wandelen.

 

Onze honden lopen los op het erf.

 

Misschien tot ziens!

Groetjes, Familie Luimes

 

Let op: Douche is niet aanwezig, toilet wel.

 

Nieuw!!!:

Je kan nu ook in een KarTent Verblijven! Dit is een kartonnen tent die geschikt is voor twee personen en volledig recyclebaar is! Je hoeft je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden, want de tent is volledig waterbestendig.

Als je nu boekt kan je gelijk bij de reservering aangeven of je een kartonnen tent wilt kopen voor dit weekend. Dit doe je door eerst in te vullen wat het primaire kampeermiddel is. Hier kan je dan extra kartonnen tenten bij boeken. Wil je alleen één of meerdere kartonnen tenten vul bij het primaire kampeermiddel dan ‘tent’ in. Eén kartonnen tent is bij al te verkrijgen voor €35. Na afloop kan je de tent weer meenemen of hem laten staan waarna wij hem ophalen om de tent te recyclen.

Heb je al geboekt en wil je er nog een kartonnen tent bij boeken?

Stuur dan een mail naar info@uit-jetent.nl voor de mogelijkheden.

 

Let op: de tent moet zelf nog in elkaar gezet worden.

Akkerbouwbedrijf Luimes Emmeloord
Bomenweg 20
8305 AW Emmeloord

Tel: 06-12425649

it_inge@hotmail.com